Even snel een aantekening maken gaat het snelste met pen en papier. Ook al wordt alles steeds meer digitaal tegenwoordig, nog blijft een pen en papier voor de meeste mensen een uitkomst iets snel te onthouden. Veel mensen gebruiken daarom nog veelal een pen. Ook is onderzocht dat mensen die typen weliswaar meer informatie kunnen noteren maar dat mensen die schrijven selectief moeten zijn in wat ze opschrijven en daardoor de informatie beter blijft beklijven. Kortom, voor zowel pennen als voor typen valt wel iets te zeggen, afhankelijk van de situatie.

Pennen bedrukken

Voor als je tot de groep behoort die het bij pen en papier houdt dan is een bedrukte pen jouw ding. Om een pen handig in te zetten voor je bedrijf te maken kan je ervoor kiezen om de pennen te laten bedrukken. Met een bedrukte pen is het namelijk erg makkelijk om jezelf of je bedrijf te promoten. Bovendien zijn er meer dan genoeg promotieacties waarbij bedrukte pennen worden weggegeven. Niet zonder reden: mensen hebben meestal wel een belang bij een pen en gaan hem ook daadwerkelijk gebruiken. Daarbij kan een opvallende kleurstelling in combinatie met een goede kwaliteit en strak ontworpen bedrukking een goede indruk achter laten voor je bedrijf zonder diep in de kosten te duiken.

Digitale goeroe

Behoor je echter tot de digitale groep en wil je veel informatie kunnen verwerken en opslaan, dan is meer iets voor u om usb-sticks te bedrukken. Een usb-stick is ideaal om bedrukt te worden door het rechte oppervlak wat op de meeste modellen aanwezig is. Tegenwoordig werken nog veel mensen met een usb-stick voor bijvoorbeeld grote bestanden zoals foto’s en filmpjes. Een usb-stick bedrukken zal dan erg handig voor uzelf of uw bedrijf kunnen zijn omdat de bedrukking van de usb-stick altijd zichtbaar is tijdens het gebruik! Hier is een bedrukte usb-stick als relatiegeschenk dus ook een optie.

Er zijn dus meerdere opties mogelijk om een relatiegeschenk tot bloei te laten komen. Bedrukking is een veelzijdige optie zoals gebleken, denk er de volgende keer maar eens over na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *