post
Sweater bedrukken

Sweater bedrukken

Het is leuk om herinneringen te bewaren. Foto’s zijn hiervoor massaal het meest gebruikt, of video’s. Het probleem is dat deze niet tastbaar zijn en snel weer worden vergeten. Het is dan ook erg makkelijk om ze weer op te diepen (en al helemaal als ze digitaal zijn, en wat is tegenwoordig nou niet digitaal?), maar wees nou eens eerlijk: hoe vaak heb jij de laatste tijd foto’s teruggekeken? Nou, ik kijk zelden foto’s terug. Hieraan wilde ik wat veranderen. Ik wilde dat mijn herinneringen aan mijn oude vriendenclub van de middelbare school bewaard zouden blijven, maar dan niet met een foto. Nee, ik wilde een hoodie bedrukken of een sweater bedrukken met daarop de schoolnaam en het jaar. Ook leek het me leuk om een foto op een sweater laten maken en deze bedrukken te laten om het geheel helemaal compleet te maken.

Sweater bedrukken & hoodie bedrukken: Talloze mogelijkheden

hoodie bedrukken

hoodie bedrukken

Gelukkig zijn met de moderne technieken talloze patronen en lettertypes/kleuren mogelijk om om een sweater bedrukken te laten. Hier was ik dan ook wel een tijdje zoet mee, om het ontwerp van het geheel in elkaar te zetten. Na een tijdje prutsen was ik hiermee klaar en heb ik het de deur uit gedaan. Een paar dagen daarna is ik klaar met alle hoodies bedrukken en klaar voor gebruik! En ik was uitermate tevreden. Een hoodie met logo bedrukken is een razend originele manier om je herinneringen vast te houden.

En mijn vrienden dachten daar hetzelfde over. Geen foto’s meer nodig, je draagt nu als je wilt het verleden letterlijk met je mee door middel van sweater bedrukken en hoodie bedrukken. Dit kan voor motivatie en kracht zorgen tijdens wat mindere tijden om weer terug te gaan naar je vriendenclubje. Of zo ging het in ieder geval wel bij mij. En daarom wil ik deze methode ook met jullie delen. Een hoodie bedrukken of sweater bedrukken kan meer doen dan je op het eerste gezicht denkt. En sinds alles online te regelen is, is dit ook geen argument meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *